telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

Senčila


notranje-zaluzije

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so klasično in praktično senčilo. Notranje žaluzije so zdelane so iz kvalitetnih aluminijastih lamel in profilov, ki zagotavljajo obstojnost oblike in barve žaluzije. Žaluzije montirane v okenski okvir so lahko diskretne, z izbiro prave barve pa lahko prostoru dajejo svoj poudarek.

zunanje-zaluzijeZunanje žaluzije

Zunanje žaluzije učinkovito ščitijo notranjost pred vročino. Skladno dopolnjujejo predvsem moderne fasade in poslovne zgradbe. Zunanje žaluzije so izdelane so iz kvalitetnih aluminijastih lamel in profilov, ki zagotavljajo obstojnost senčila. Za vetrovne razmere in senčenje večjih površin so namesto klasičnih zunanjih žaluzij primernejše krpan žaluzije.

roleteRolete

Rolete so obstojno senčilo, primerno za novogradnje ali montažo na že izdelane fasade (podometne, medokenske in predokenske rolete). Izbirate lahko med cenovno ugodnejšimi roletami s PVC lamelami ali pa se odločite za rolete z visoko kvalitetnimi aluminijastimi lamelami, polnjenimi s poliuretanom. Vse rolete odlikuje dobra toplotna izolacija, aluminijaste rolete pa so odličen zvočni izolator in protivlomno varne. Praktična rešitev proti mrčesu so tudi roleta z vgrajenim komarnikom.

plise-sencilaPlise zavese

Plise zavesa je nežno senčilo iz finega gubanega platna, ki se v zadnjih letih odločno uveljavlja na slovenskem trgu. Plise senčila so zaradi svoje prilagodljivosti je široko uporabno: doma in v poslovnih prostorih, za dekoracijo in zatemnitev, za okna nepravilnih oblik in v zimskih vrtovih.

sencila-screenScreen senčila

Screen senčilo je moderni rolo z visoko kvalitetnim platnom. Pristoji predvsem modernim fasadam. Screen senčilo je primerno za notranjo ali zunanjo montažo. Izbira platna je široka po barvi in gramaturi. S screen senčili lahko dosežemo vse stopnje senčenja - od polprosojnega do zatemnilnega.

komarnikiKomarniki

Zaradi nadležnega mrčesa vam ni treba zapirati oken in ostajati brez svežega zraka.
Z različnimi vrstami komarnikov se bo našla rešitev tudi za vaša okna.
Okvir komarnika: bel, rjav ali barvan po RAL lestvici.
Mrežica komarnika: siva s steklenimi vlakni. 

markizeTende - markize

Tende - markize so nepogrešljiv dodatek, ko želite zunanje površine izkoristiti za prijetno in udobno bivanje. Različne vrste tend omogočajo pokrivanje nadstreškov, balkonov,  teras, gostinskih vrtov in pergol. Markize se v našem prostoru pojavljajo predvsem kot nadstrešek izložb in poslovnih prostorov, čeprav so namenjene tudi stanovanjski gradnji.

Trocal logo    profine logo     winkhaus    Hoppe AG logo.svg    hautau 360x115