telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

PVC OKNA INTERALTA - ZANESLJIVA IN DOLGOROČNA


PVC OKNA TROCAL - TROCAL 88+

Merilo za visoko kakovostna eko pasivna okna.
PVC okna Trocal 88 + gredo s svojo okensko konstrukcijo še korak naprej in ponuja kakovostno toplotno izolacijo Uw < 0,8 W/m2K. PVC okna Trocal 88 + imajo serijsko vgrajeno zračenje in ojačitve.

OKNA TROCAL - InnoNova 70

Zaupajte preverjeni kakovosti.
Klasična PVC okna s posebnimi lastnostmi. PVC okna Trocal InnoNova 70 2000 classic je osnova vseh Trocalovih PVC okenskih sistemov. Petkomorni sistem usterza RAL satandardom.

OKNA TROCAL - InnoNova 70 A5

Rešitev za vsak mestni stil.
S svojim profilom za okvirje in krili, kot tudi atraktivnim izgledom okna TROCAL InnoNova 70 A5 classic, polepšajo še tako zahtevne pogoje, ki morajo ustrezati stilu fasade.

OKNA TROCAL  InnoNova 70 M5

Ozek profil s sredinskim tesnilom.
Nevidno sredinsko tesnilo, poudari mehke linije okenskega profila.  Okvir lepo zaobjame vse komponente PVC okna, ter jih tako ščiti pred vremenskimi pvlivi. Večji kot bo pritisk vetra, večje bo tesnenje oken.

OKNA TROCAL  76 MD

Kvalitetno ROTO NT okovje
Kakovosten PVC profil sestavljen s šestih komor omogoča vgradnjo stekla do globine 48mm. Okna Trocal 76 MD ponujajo možnost zunanje PVC obloge ter visoko toplotno izolacijo. Trojno tesnenje z elastičnimi tesnili zagotavlja dolgo življensko dobo.

OKNA TROCAL  76 AD

Optimalna toplotna izolacija
PVC okna Trocal 76 AD nudijo izjemno visoko toplotno izolacijo, prav tako pa tudi zaščito pred vlomi ter hrupom, kar je v današnjem času še posebej pomembno. Okna odlikuje privlačna oblika, ki je primerna za vsak dom.

PVC okna za manjše toplotne izgube

Marsikdo, ki se odloči za nakup novih oken, kaj kmalu ugotovi, da to ni tako enostavno, kot izgleda na prvi pogled. Na voljo je namreč ogromno proizvajalcev, ki nudijo okna različnih cenovnih razredov, izdelanih iz različnih materialov.

Pri izbiri novih oken je zato potrebno upoštevati lastnosti, ki resnično vplivajo na kakovost okna, s tem pa tudi na udobje bivanja ter z njim povezane stroške. Nujno je, da izberete okna, ki nudijo dolgoročno vzdržljivost ter dolgo življenjsko dobo z minimalno količino vzdrževanja. Nikar ne pozabite niti na odlično soočanje z zunanjimi vplivi, temperaturami ter padavinami ter na visoko toplotno izolativnost. Vse to in še več vam lahko ponudijo PVC okna Interalta! Prav gotovo boste med različnimi modeli visoko kakovostnih oken lahko izbrali tiste, ki ustrezajo vašemu načinu življenja ter lastnosti zgradbe.

pvc okna

Osnovni pojmi, ki jih je pred nakupom priporočljivo poznati

Vsako okno je sestavljeno iz več različnih delov. Izdelano je iz trdnega okvirja, ki se ga vgradi v zid. V njem je nameščeno krilo PVC okna. Slednje omogoča odpiranje na več različnih načinov. Energijsko varčni okvirji imajo običajno vsaj 70 mm debeline.  Okenski profil označuje konstrukcijo okvirja ter krila skupaj. Osnovo PVC oken oz. njihovih profilov predstavljajo širina komor, debelina zunanjih sten, gradbena globina, tesnila itd.  Komore so zračne poti znotraj okenskega profila, ki imajo velik vpliv na izolativnost. Večje število komor v profilu zato pomeni tudi boljšo toplotno in zvočno izolativnost. V profilu se nahaja tudi ojačitev.

PVC okna uporabnikom prinašajo mnogo prednosti

Mnogo ljudi se dandanes odloča ravno za okna iz umetnih materialov, saj prinašajo mnoge prednosti na najrazličnejših področjih. Vzdrževanja tako rekoč ne potrebujejo (izognili se boste barvanju, lakiranju), odporna so na vse vremenske vplive, imajo izjemno življenjsko dobo, posameznim uporabnikom pa so na voljo po izredno ugodnih cenah.

Vsekakor predstavljajo ravno PVC okna izjemno moder nakup, saj boste z njimi storili nov korak k nižanju stroškov ogrevanja, pa tudi hlajenja v poletnih mesecih. So vsestransko uporabna – vgradite jih lahko tako v poslovne kot bivalne ali industrijske prostore. Prednost prinaša tudi dejstvo, da so dostopna v različnih barvah. Tako jih lahko prilagodite barvi fasade ali pa z njimi preprosto nekoliko popestrite zunanji izgled vašega objekta. Če se vaša zgradba nahaja v urbaniziranem okolju, vas bodo PVC okna razveselila tudi z odlično zvočno izolacijo.

Kaj pa menjava? Tudi slednja je popolnoma enostavna! V podjetju Interalta poskrbimo tudi za kakovostno montažo in morebitni servis naših izdelkov. Okna je mogoče montirati hitro ter postopoma. Tako se izognemo tudi toplotnim izgubam.

Trocal logo    profine logo     winkhaus    Hoppe AG logo.svg    hautau 360x115